Walk-in closet

GarderobeXperten leverer garderobe løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Er du ikke til en skabsgarderobe, kan vi også tilbyde walk-in garderobeløsninger. En Walk-in løsning er meget populær, da du kan opleve en masse skjult en masse opbevaringsplads, på en elegant måde, bag et par skydedøre, ligesom I vil kunne ”gå ind” i skabet for bedre overblik.

De fleste rum kan indrettes med Walk-in garderobe, såfremt rummet har en vis størrelse. En Walk-in garderobe kræver heller ikke opbygning af mure eller nye rum. Kan med fordel også opbygges i “sjove indhak” eller andet, hvis ikke rummet er firkantet.

Walk-in closet med skydedøre er en pladsbesparende løsning

Udnyt pladsen i dit rum med skydedøre, der åbner til siden. Disse optager derfor ingen plads i rummet, når de åbnes. På den måde kan du optimerer din plads i rummet – også selvom dit rum ikke er særlig stort.

Med den rette indretning af din walk-in closet, kan du opleve overblik, orden og glæde. Hos GarderobeXperten er vi specialister i at designe den mest optimale indretning i walk-in garderobe med specialtilpassede løsninger til hver sin funktion.

Lad os hjælpe dig med dit walk-in-closet! Måske skal dit nye walk-in-closet være U-formet, L-formet eller “lige” med to sider? Vi har de bedste løsninger til at skabet netop dit walk-in-closet.

Få gratis kontrolopmåling af din nye garderobe