Sådan foregår processen

GarderobeXperten leverer garderobe løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Hos GarderobeXperten tilbyder vi altid gratis opmåling af din skydedørsgarderobe. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle huse og lejligheder kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder vi altid gratis opmåling af din garderobe.Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos GarderobeXperten.


GarderobeXperten tilbyder montering af skydedørs garderober i hele Danmark.

Et team af anerkendte håndværkere er klar til at montere din nye skydedørs garderobe. Vi har kontakter i hele Danmark til lokale og anerkendte håndværkere til montering din nye skydedørs garderobe.

Drømmen om en skydedørsgarderobe med skydedøre starter hos os. Det er nemt at komme i gang med at finde den perfekte løsning der matcher dine behov. Vi har hjulpet hundredevis af kunder sikkert gennem deres garderobe projekter. Vi har hos GarderobeXperten delt projektet op i 4 faser.

1. Selvmåling

Du starter med at give os ca. målene på din garderobe. Følg vejledningen herunder, indtast målene og send dem til os, eller endnu bedre ta dine mål med til en af vores butikker. Vi ved det er svært at ramme det præcises mål, så vi tager senere i processen det fulde ansvar for korrekte mål og sikrer os at din garderobe passer til mindste detalje.

Kontakt os allerede nu

2. Vi tegner og regner

Igennem en løbende dialog finder vi den rette løsning i de rette materialer.
Med dine ca. mål og ønsker udarbejder vi en 3d tegning, så du kan se hvordan din kommende skydedørsgarderobe kan komme til at se ud. Du modtager sammen med tegningen et tilbud på din nye garderobe. Vil du se og mærke kvaliteten på din nye skydedørs garderobe, vil vi glæde os til at se Dig i en af vores udstillinger i Køge eller Middelfart.

3. Gratis kontrolopmåling

Hos GarderobeXperten tilbyder vi altid gratis kontrolopmåling af din skydedørsgarderobe. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle huse og lejligheder kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder GarderobeXperten altid gratis kontrolopmåling af din skydedørsgarderobe. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos GarderobeXperten.

4. Montering

Hos GarderobeXperten tilbyder vi montering af din nye skydedørsgarderobe, til en fornuftig pris. Vi brugere dygtige håndværkere til, at udfører opgaven. Du har også mulighed for selv at montere din nye garderobe med en udførlig vejledning.