Din garderobe forhandler!

Hvad tilbyder GarderobeXperten dig?

Hvem er GarderobeXperten

GarderobeXperten er en selvstændig forhandler, hvor anerkendte leverandøre står bag. Hos GarderobeXperten vil du, som kunde altid være i CENTRUM. Vores mission er at lytte til dine ønsker og behov for at levere den bedste garderobeløsning til en fornuftig pris. Når du har gjort dig nogle tanker om indretningen af din nye garderobe er du allerede godt på vej – så vil vi gerne hjælpe dig med de sidste detaljer og vise dig løsningen på dem.

GarderobeXperten tilbyder altid:

  •  Opmåling af din garderobe UDEN beregning
  •  Professionel rådgivning og tegning i 3D af din garderobe UDEN beregning
  •  Montering af din nye garderobe til en fornuftig pris

Dit projekt kommer i mål sammen med GarderobeXperten:

  • GØR DET SELV: Vi opmåler & tegner dit projekt i 3D –
  • MEDBYG: Vi opmåler & tegner dit porjekt i 3D – vi monterer elementer: Du har gjort rummet klar!
  • TOTALBYG: Vi opmåler  & tegner dit projekt i 3D – Vi styrer hele dit projekt efter dine ønsker.

Vores leverandører af garderober

Hos GarderobeXperten er vi forhandler af Mogensen garderober, som er kendt for markedets bredeste skydeedøre med ægte sprosser. Som noget nyt er GarderobeXperten blevet valgt til at være lagerførerende af Mogensen Danmarks Compact skydedøre på faste mål.

Vi leverer garderober og skydedøre til hele Danmark

GarderobeXperten leverer & monterer igennem sit netværk i hele Danmark. Her kan du selv være med til at designe dine skydelåger. Det kan være, at du allerede har gjort dig nogle tanker om indretningen? Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, når vi sammen finder frem til dine nye skydelåger. Så hvordan skal dine nye skydelåger se ud? Leder du efter et stilrent og klassisk design, eller et mere unikt og iøjefaldende design? Hvad end behovet og ønsket er, har vi nok en optimal løsning til dig. Du kan selvfølgelig også vælge at overlade ideerne til os, hvis du hellere vil være fri, og så kommer vi med et professionelt bud på, hvordan dine nye skydelåger kunne se ud.

Der er mange fordele, når du handler skydelåger hos GarderobeXperten. Både fordi du altid kan lave en god handel på høj kvalitet til lave priser, men også fordi vi altid går det ekstra skridt for vores kunder. Dette indebærer blandt andet, at vi tilbyder gratis opmåling, professionel rådgivning og tegning i 3D af din nye garderobe. Så skal du have nye skydelåger, kan vi varmt anbefale, at du kontakter GarderobeXperten.

Få gratis opmåling af dine skydelåger