SKAB ORDEN MED EN GARDEROBE FRA GARDEROBEXPERTEN

Vi tilbyder flere forskellige indretnings- og tilbehørsmuligheder

Opbevaringsskuffer

Flere størrelser/dybder i bakker skuffer, med fuldt udtræk og Soft-close.

Trådkurv

Gode løsninger med fuldt udtræk, så at hele indholdet nemt kan tilgås.

Omkredsgitter

Praktisk udtrækshylde med gitter, der giver overblik til indhold. 

Skoudtræk

Flere typer skohylder og -holdere med push-to-open.

Rumdeler

Rumdeler i massiv træ natur eller hvid, der skaber orden og overblik.

Displayfront

Front i glas gør det nemt at finde det rigtige indhold i bakker.

Bukseudtræk

Flere typer bukseudtræk til 5-10 par bukser. Med fuldt udtræk og Soft-close.

Slipse- & bælteudtræk

Op til 30 slips eller 7 bælter.

Tilbehør

Tilbehøret er en uundværligt element i et velfungerende garderobeskab. Hos GarderobeXperten har vi et bredt udvalg, som alle tilbyder smarte løsninger til at holde orden og bevare overblikket i dit skab. Vi har både høje og lave skuffer, hvor du kan opbevare alt fra strømper og t-shirts til tørklæder og handsker.

Hvis du gerne vil opbevare flere forskellige små ting i dine skuffer, har vi også en rumdeler, der kan holde orden i sagerne. Det kan være svært at have et godt overblik over hvilke sko, man egentlig har, når de bare er stuvet sammen i bunden af skabet. Få dem alle sammen frem i lyset med et skostativ. De fås i forskellige varianter og størrelser.

Vi har desuden en masse smarte udtræk til busker og slips. Når dit tøj er hængt op på den måde, er er det lettere at have orden og overblik i garderoben. Vores tilbehør begrænser sig ikke kun til opbevaring af tøj og sko. Du kan også få installeret et strygebræt og en vasketøjskurv i dit nye garderobeskab. Du kan også gemme din støvsuger væk i garderoben med slangeholderen.

Der er mange muligheder, og det er helt op til dig og dine behov hvordan du vil kombinere vores store udvalg af tilbehør.