Eksklusive garderobeløsninger

Massiv eg – Almuestil – Rammedøre – Eksklusive skydedøre produceret i Danmark

GarderobeXpertens eksklusive garderobeløsninger rummer alt fra enkle, minimalistiske til unikke, romantiske serier, hvor vi har kælet for detaljen, så du som kunde får en lækker garderobe, som du vil være glad for i mange år frem.

Du vælger selv hvordan din eksklusive garderobe skal se ud. Du kan kombinere frit mellem fronter, indretningen og i tilbehøret. Du kan vælge fronter i alt fra massiv eg til lækkert blødt læder. Uanset materiale sikrer vi dig en høj kvalitet i eksklusiv stil.

De eksklusive rammedøre har et enkelt udtryk med fyldninger, som giver et klassisk eller romantisk look. De brede rammer giver god stabilitet i skydedøren, som kan leveres i individuelle mål, således at skabet f.eks. går fra gulv til loft og indbygges fra væg til væg.

Indretningen af din nye eksklusive garderobe er helt fleksibel, så du kan få dine behov opfyldt. Vi har selvfølgelig mange idéer og forslag til, hvad der plejer at være den mest optimale indretning.

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør så indretningen i din garderobe udnyttes på den mest optimale måde, for eksempel med et skostativ, et bukseudtræk, et slipseudtræk eller en rumdeler til de lave skuffer – alt sammen har til formål at skabe den bedst mulige indretning i din garderobe, så dit tøj og dine sko bliver præsenteret på bedst mulig vis. Det skaber en orden i din eksklusive garderobe, som gør din hverdag nemmere.

Udover de klassiske skydedøre-garderober, laver vi også walk-in closets, skabt i de samme lækre materialer.

Kontakt os og Hør mere