Skydedøre efter mål

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

GarderobeXperten er din professionelle leverandør af billige skydedøre efter mål, i den højeste kvalitet. Med få midler kan vi sammen skabe et helt nyt udtryk i hjemmet.

Skydedøre efter mål fra GarderobeXperten, er fremstillet af skydedørsfabrikanten Mogensen og forvandler hele den praktiske opbevaring i hjemmet, til møbler i tidløst design.

Billige skydedøre efter mål i høj kvalitet og smukt design

Vores produkter passer altid 100 %. Hos os får du ingen halve løsninger eller standardmål, der ikke passer. Få mere plads og giv hjemmet et helt nyt design. Få et tilbud på vores smarte og billige skydedøre efter mål.

Vi er parate til at levere smukt eksklusivt design og høj dansk kvalitet. Vores skydedøre efter mål kan eksempelvis anvendes til skabsvægge, en entré der skal piftes op, eller til bryggersets hårde hvidevarer, som skal gemmes væk..

Skydedøre efter mål i de bedste materialer

Vores skydedøre efter mål produceres hos den danske producent, Mogensen, din garanti for en høj kvalitet. Kun de bedste materialer er gode nok for os. Vi leverer produkter i høj kvalitet, der holder til mange års hverdagsbrug. Eksempelvis er rammerne altid fremstillet i stærkt aluminium, således skydedørene altid vil være stabile og nemme at håndtere.

Vores skydedøre efter mål åbnes let og lydløst. Med indbyggede kuglelejer, glider dørene altid nemt i en flydende bevægelse. Er du til ekstra luksus i hverdagen, tilbyder GarderobeXperten også den ægte softluk anordning, som gør at dørene lukker blødt og næsten helt lydløst i.

Skydedøre efter mål i næsten alle størrelser

GarderobeXperten tilbyder naturligvis løsninger efter alle de almindelige standarder. Vi fører endda Danmarks bredeste løsninger med en bredde helt op til 252 cm og en højde op til 350 cm. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du velkommen til at høre hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne ud på din adresse, ligesom du også er velkommen i vores butik i Køge. Lad os vise dig vores gode kvalitet.

Få mere information om skydedøre efter mål hos GarderobeXperten

Har du lyst til at høre mere om vores billige kvalitetsløsninger eller vil du lave en bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

GarderobeXperten – at skabe er at leve.

Kontakt os og Hør mere