Gratis opmåling - Montering til en fornuftig pris!

Hos GarderobeXperten tilbyder vi altid gratis opmåling af din skydedørsgarderobe. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle huse og lejligheder kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder GarderobeXperten altid gratis opmåling af din skydedørsgarderobe.Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos GarderobeXperten.

 

GarderobeXperten tilbyder montering af skydedørs garderober i hele Danmark.

Et team af anerkendte håndværkere er klar til at montere din nye skydedørs garderobeVi har kontakter i hele Danmark til lokale og anerkendte håndværkere til montering din nye skydedørs garderobe.

Et team af specialister der samarbejder, lige fra sælger til montører.

Hos GarderobeXperten lægger vi vægt på høj kundetilfredshed. Derfor gennemgår vores montører altid et grundigt uddanelseforløb og prøver at montere flere garderober, inden de montere for dig som kunde,ligesom vores sælgere kommer med på flere opmålinger inden de er alene afsted.

Dette er med til at sikre dig en skyddørs garderober der passer hver gang.. 

 

Nyhed - Medbyg

Vi tilbyder at du selv kan være med til dit drømme projekt.

GarderobeXperten opmåler - indretter og tegner din drømme garderobe i 3D - projektere - sammesætter team, hvor du også indgår.

I tæt samarbejde med dig udføre vi en planlægning af dit projekt, hvor du også indgår i et team. Hvis du selv kan male/lægge fliser eller andet , er du velkommen i vores team til dit projekt.

I medbyg udfører vi:

Montering af  GARDEROBE elementer - mure - tømre - maler arbejde. Undtagen det du selv vil. VI ARBEJDER OS SAMMEN I MÅL! 


Totalbyg

GarderobeXperten opmåler & tegner din drømme garderobe i 3D - Projektere - sammensætter team. I tæt samarbejde med dig udføre vi en planlægning af dit projekt. Garderobeprojekt, ligefra nedrivning af eksisterende garderobeskabe og har alt med fra start til slut af dit projekt!

I totalbyg udfører vi:

Montering af Skydedørsgarderober - Malerarbejde - Murearbejde - El-arbejde 


VI AFLEVERER ET FÆRDIGT PROJEKT TIL DIG!

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale