Skydedøre

Hos GarderobeXperten tilbyder vi nogle unikke og smukke løsninger, når det kommer til din garderobe. I den forbindelse er skydedøre ofte en del af løsningen, da det både er et stilfuldt og praktisk element til garderoben. Her er det meget vigtigt, at man både vælger nogle gode og flotte skydedøre. Dine skydedøre bliver nemlig både den front, som du kommer til at se på hver dag, og samtidig også de døre, som du skal have at gøre med, hver gang du skal i garderoben. Af netop den grund, anbefaler vi, at du vælger nogle funktionelle skydedøre i topkvalitet, der også er rige på smagfuldt design. Det er heldigvis noget som vi kan hjælpe med her hos GarderobeXperten, hvor vil tilbyder det bedste markedet har at byde på, når det kommer til skydedøre til din garderobe.

En verden af flotte og funktionelle skydedøre

Hos GarderobeXperten lytter vi altid til dine ønsker og behov. Har du nogle specifikke ideer eller drømme om, hvordan du kunne tænke dig, at dine skydedøre ser ud, så er det den vision, som vi arbejder ud fra. Vi har et hav af spændende og smukke skydedøre, så hvad end du kunne tænke dig, kan vi nok finde en løsning sammen. Vælg for eksempel frit imellem forskellige frontfarver, materialer og mere. Vi har både kompakte skydedøre og fashion skydedøre.

Skydedøre til fornuftige priser

Hos GarderobeXperten tilbyder vi højkvalitets skydedøre til fornuftige priser. Du kan derfor være sikker på, at du altid kan lave en god handel hos os. Vi er eksperter på området, og ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, når det kommer til garderobe og skydedøre. Ud fra denne erfaring tilbyder vi gode og langsigtet løsninger. Når du handler skydedøre hos os, får du nogle skydedøre i topkvalitet, som du kan nyde godt af i mange år.

Kontakt os

Ring til os på 56346111 med dine cirka mål.

Så vil vi hurtigt kunne hjælpe dig med en pris på din garderobeløsning.

 

Udfyld nedenstående formular med dine mål, og vi kontakter dig.

Læs mere om hvordan drømmen om en ny skydedørsgarderobe kan blive til virkelighed.
 

 

Gennemse filer
Begrænsningen i størrelsen for hver fil er 50.0 MB

   

  Du kan også tage dine mål med til vores butik:

  GarderobeXperten

  Theilgaards Vej 10

  4600 Køge

   

  GarderobeXperten Sjælland

  Theilgaards Vej 10
  4600 Køge
  Tlf.: 56346111
  E-mail
  CVR: 31875897

  Åbningstider

  Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

  Lørdag 10:00 - 14:00

  GarderobeXperten Jylland

  Nørremarken 13-15, Skovlund
  6823 Ansager
  Tlf.: 56346111
  Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale