Skydedørs Garderober

GarderobeXperten leverer skydedørs garderobe løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Garderobeskabe med skydedøre i den rigtige kvalitet og et godt tilbud på din nye skydedørs garderobe er nøgleordene for GarderobeXperten. Vores skydedørs garderober er dansk produceret hos fabrikken Mogensen. Garderobe skydedørene udmærker sig ved at rammerne altid er i aluminium, hvilket gør at garderobe skydedørene altid vil være stabile.

 

GarderobeXperten tilbyder også skydedøre i bredder op til 250 cm og højder op til 350 cm. Skydedørene åbnes let og lydløst, da alle garderobe skydedørene er med kuglelejer. En ekstra luksus som GarderobeXperten kan tilbyde, er den ægte softluk anordning, som gør at skydedørene lukker stille og lydløst i.

Overvejelser ved garderobevalg

Når I har gjort Jer nogle overvejelser omkring Jeres behov for Jeres nye skydedørs garderobeskab, har I sikkert mange spørgsmål til hvilke muligheder I har for at få dækket lige netop Jeres behov til Jeres nye garderobeskab med skydedøre. Det kan være i spørger Jer selv om, hvor mange skydedøre passer bedst til jeres garderobe?, hvordan skal Jeres nye skydedørs garderobe indrettes, så i får udnyttet pladsen optimalt? Hvilken stil skal Jeres nye garderobeskabs skydedøre være i? Skal skydedørene være hvide eller træfarvet? 

I har måske skråloft, hvordan passer skydedøre dertil? Alle disse spørgsmål kan I få svar på hos GarderobeXperten.

Når I har kigget på det store udvalg og set de mange muligheder til jeres nye skydedørs garderobeskab, vil vi meget gerne komme på besøg hos Jer, hvor vi kan tage nogle skydedørsprøver med og samtidig kan vi tilbyde at tegne Jeres nye skydedørs garderobe og fremvise den i 3D.

Mærk kvaliteten

I kan også besøg os hos GarderobeXperten i Køge. Der kan i se og mærke den gode kvalitet og høre nærmere om Jeres muligheder til Jeres nye skydedørs garderobe. Tager i nogle ca. mål med kan vi tilbyde at tegne Jeres nye skydedørs garderobe og fremvise den i 3D og som altid tilbyder GarderobeXperten at tage et check mål på højde og bredde inden Jeres garderobe går i produktion.

Dette gør at GarderobeXperten altid garantere at Jeres nye skydedørs garderobeskab passer til netop Jeres mål.

Når I så skal have monteret Jeres nye skydedørs garderobeskab, kan GarderobeXperten også tilbyde fordelagtige løsninger, vi har montører over hele landet, der kender vores hele vores program.

Skab dit nye hjem med Garderobeskabe med skydedøre

Skydedørsgarderober er ikke bare praktisk opbevaring – De er flotte møbler i moderne hjem, hvor kvalitet og design står højt på dagsordnen, siger Morten Wieland fra GarderobeXperten. GarderobeXperten er forhandler af Mogensen garderober og tilbyder professionelle skydedørsløsninger til praktisk talt alle husets rum.Hvad enten det er soveværelset, der skal have en ny skabsvæg, entreen der skal piftes op, eller bryggersets vasketøjskurv og hårde hvidevarer, som skal gemmes væk, så er GarderobeXperten eksperten, der med Mogensen garderober i ryggen kan levere en løsning præcist efter dit hoved. Skydedørsgarderober er pladsbesparende, der er ikke behov for ekstra plads til låger, som skal lukke op og i. Derfor er de perfekte til bl.a. soverum, smalle entreer eller overskabe i køkkenet. Også hvis du vil realisere drømmen om et walk in closet, hvor hele repertoiret af tøj og sko præsenterer sig på smukkeste vis på, at med Mogensen garderobe fra GarderobeXperten er du i hænderne på kyndige rådgivere, der kan hjælpe dig hele vejen.

Individuelle skydedørsgarderober løsninger

Alle hjem er forskellige. Derfor er der heller ikke noget, som hedder standardløsninger fra Mogensen garderobe – alt tilpasses på mål til den enkelte kunde. Det betyder, at man frit kan vælge blandt mange flotte fronter på skydedørene og komme med ønsker til hylder, skuffer eller bøjlestænger. Herefter udvikler GarderobeXperten en unik løsning til hver enkelt kunde – også selvom der er specielle forhold som skråvægge eller skunkrum involveret.

Valgmuligheder er der nok af: Skydedørene leveres både med Ferrari-rødt glas, lakeret valnød, hvid højglans eller afdæmpet matsort. Måske skal der også integreres et spejl i skabet. Har du senere lyst til at ændre farver på dine skydedøre er det også muligt med garderobe skydedøre fra Mogensen. Hør mere om dine muligheder hos GarderobeXperten.

Garderober på mål

Som noget ganske særligt kan Mogensen garderober levere skydedøre i bredder helt op til 250 cm og en højde på 350 cm, oven i købet med soft lock. Det kunststykke er der ikke andre i landet, der kan gøre Mogensen garderober efter. En nyhed hos Mogensen er den nye massive egetræs nyhed CONTOURA, hvor der er kælet for hver en detalje med respekt for naturen. Den kan opleves i vores butik GarderobeXperten og der kan vi også tilbyde tegning i 3D af Jeres nye skydedørs garderobe.

Hos GarderobeXperten har vi altid et godt tilbud på skydedøre til Jeres nye garderobe eller klædeskab. GarderobeXperten tilbyder lige nu garderobe skydedøre på mål fra 1.299,00 inkl. skinnesæt. De fås i flere farver og er i samme gode kvalitet.