Specialbyggede skabe

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Har du brug for lidt mere end en standardløsning, så er GarderobeXperten parat til at levere kvalitetsløsninger med specialbyggede skabe. Vi leverer alle slags specialbyggede skabe, tilpasset dine individuelle krav.

Vi kan præsente dig for unikke løsninger, nøjagtigt som du vil have det. GarderobeXpertens produkter, er din genvej til en ny indretning.

Din ekspert i specialbyggede skabe

Med GarderobeXperten som leverandør, er du altid i sikre hænder. Vi ved hvor vigtigt det er, at lytte til dine ønsker og behov. Derefter finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for dig og din indretning. 

Som dine erfarne eksperter, er vi klar til at give dig inspiration og input med nytænkning og kreative løsninger. Vælg den bedste løsning hos GarderobeXperten. Indgå en aftale og få en af vores dygtige garderobeeksperter på besøg.

Specialbyggede skabe der er lidt ud over standarden

Det ville helt sikkert være kedeligt, hvis alle boliger var ens indrettet i størrelse og design. Sådan er det heldigvis ikke, og derfor er alle boliger ikke skabt til 100 % vinkelrette standardløsninger.

Har du en bolig der er indrettet med skæve hjørner og uhensigtsmæssige vinkler, er født med ekstra loftshøjde eller en smal gang der er svær at møblere, er GarderobeXperten klar med løsningen til dig.

Løsninger med specialbyggede skabe fra GarderobeXperten, tager højde for alt fra skrå vinkler til særlige ønsker. Prøv os – og få mere information, kontakt os allerede i dag.

Vi har de bedste specialbyggede skabe til dig

Hos os kan du altid få svar på dine spørgsmål angående vores sortiment. Kontakt os hvis du har lyst til at høre mere om vores mange kvalitetsløsninger. Du kan få fat på os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Kom eventuelt forbi i vores butiks åbningstider, her kan du se flere eksempler på vores løsninger og opleve den gode kvalitet.

GarderobeXperten – vi skaber plads til dine behov.

Kontakt os og Hør mere