Skydedørsskabe

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Se vores store udvalg af smukke, funktionelle og pladsbesparende skydedørsskabe. GarderobeXperten er din professionelle leverandør af eksklusive og prisstærke skabsløsninger.

Med få midler kan vi sammen skabe et helt nyt udtryk i hjemmet med skydedørsskabe fremstillet af den erfarne fabrikant, Mogensen og forvandler hele den praktiske opbevaring i hjemmet, til flot designede møbler.

Vælg eksklusive skydedørsskabe til den helt rigtige pris

GarderobeXperten leverer ingen halve løsninger der ikke passer. Vi er parate til at give din bolig et helt nyt design med pladsbesparende og funktionelle skydedørsskabe i dansk designkvalitet.

Lad os eksempelvis bygge en smuk skabsvæg, der udnytter hver en centimeter – fra gulv til loft og hjørne til hjørne. Vi kan også give din entré en tiltrængt ”ansigtsløftning”, eller sammensætte praktiske løsninger, der skjuler boligens hårde hvidevarer.

Fremstillet i de bedste materialer

Vælger du en løsning med skydedørsskabe fra GarderobeXperten, er den designet og produceret af den danske producent, Mogensen, din garanti for en høj kvalitet. Kun de bedste materialer er gode nok for os, vores løsninger og vores kunder.

Vores skydedørsskabe åbnes let og lydløst i de altid stabile aluminiumsrammer, der sikrer en lang og sikker holdbarhed med dagligt brug. Med indbyggede kuglelejer, glider dørene altid nemt i en flydende bevægelse. Er du til ekstra luksus i hverdagen, tilbyder GarderobeXperten også den ægte softluk anordning, som gør at dørene lukker blødt og næsten helt lydløst i.Skydedørsskabe der passer alle steder

Hos GarderobeXperten tilbyder vi produkter i alle standardstørrelser. Vi kan tilmed levere skydedørsskabe med en bredde helt op til 154 cm og en højde op til 280 cm.

Såfremt du har særlige forespørgsler eller ønsker, er du velkommen til at høre hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne ud på din adresse, ligesom du også er velkommen i vores butik i Køge. Lad os vise dig vores gode kvalitet.

Alt i skydedørsskabe hos GarderobeXperten

Skulle du have lyst til at høre mere om hvordan vores kvalitetsløsninger kan tilføre eksklusivitet, funktionalitet og pladsoptimering i din bolig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

GarderobeXperten – vi skaber leverum.

Kontakt os og Hør mere