Skydedørsgarderobe

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Vælg din helt egen skydedørsgarderobe fra GarderobeXperten og få plads til begejstring i hverdagen. Se vort store udvalg i smukke, funktionelle og pladsbesparende løsninger.

Oplev vores eksklusive og prisstærke produktserier. Med relativt få midler skaber vi sammen et helt nyt udtryk i hjemmet med vores smukke skydedørsgarderober.

Vores løsninger er designet og produceret af den danske producent, Mogensen, altid med garanti for høj kvalitet. Kun de bedste materialer er gode nok for os, vores løsninger og vores kunder.

Den helt rigtige pris

Hos GarderobeXperten er vi er parate til at tilbyde din indretning et helt nyt design med vores pladsbesparende og funktionelle produkter i dansk kvalitetsdesign.

Vi kan sammensætte og bygge en skydedørsgarderobe, der har plads til hele din kollektion og som ikke optager unødig plads i boligen. Kunsten består i at udnytte hver en centimeter fra gulv til loft, fra væg til væg. Vores dygtige konsulenter kan give dig inspiration og tilbyde dig præcis den løsning der passer til dit behov.

Få en lydløs skydedørsgarderobe

Skydedørsgarderober fra GarderobeXperten åbnes let og lydløst i de unikt stabile aluminiumsrammer. Dermed sikres en lang og pålidelig holdbarhed, selv ved ekstremt dagligt brug. De indbyggede kuglelejer, giver en behaglig og glidende lukning af dørene i en flydende bevægelse. Har du ønsket om ekstra luksus i hverdagen, tilbyder GarderobeXperten også den ægte softluk anordning, som gør at dørene lukker blødt og næsten helt lydløst i.

Skydedørsgarderoben i den rigtige størrelse

Hos os kan du købe garderobeskabe i alle standardstørrelser, men vi designer derudover skydedørsgarderober på tilpasset mål, så de passer perfekt til dit behov.

Sidder du tilbage med særlige forespørgsler eller ønsker, er du altid velkommen til at høre hvad vi kan gøre for dig. Lav en aftale med os, så kommer vi gerne hjem til din bolig, ligesom du også er velkommen i vores butik i Køge. Lad os vise dig vores gode kvalitet.

Alt i skydedørsskabe hos GarderobeXperten

Hør mere om hvordan vores kvalitetsløsninger med skydedørsgarderober kan tilføre eksklusivitet, funktionalitet og pladsoptimering i din bolig. Kontakt os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

GarderobeXperten skaber plads hvor andre opbevarer tøj.

Kontakt os og Hør mere