Fashion skydedøre – flere fyldninger

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Skydedøre på mål i dørbredde op til 250 cm og højde op til 350 cm i et stilsikkert design, du selv kombinerer udfra de mange fronttyper og farver. Fashion serien har op til 5 fyldninger.

Skydedørene er Dansk produceret fra Mogensen i den højeste kvalitet med ægte gennemgående sprosser, så du har mulighed for at vælge imellem en masse forskellige farvekombinationer.

Det kan være du er til hvide døre med sort glas i midten, eller helt vildt Ferrari rød glas kombineret med sort, der er masser af muligheder – valget er dit…

Kontakt os for spørgsmål og bestillinger:

Du er også meget velkommen i vores butik GarderobeXperten i Køge, hvor du kan se og mærke kvaliteten. Hvis du tager nogle ca. mål med på dit besøg kan vi også der tilbyde at tegne og fremvise din nye gardeorbe i 3D.

Frontfarver

Du kan få skydedøre med naturligt look af træ, stilrent, køligt frostet glas eller fuld fart på farverne; hele paletten med mere end 100 farver er i spil. Farverne og designet kan kombineres i en uendelighed på det enkelte skab. Vores leverandør af træplader  er FSC-certificeret og alle anvendte produkter er FSC-mærket.

Nyheder

05 Trøffelbrun (standard melamin) 12 Nøddebrun (standard melamin) 13 Rustik eg (standard melamin) 31 Indigo blå (ekslusiv melamin)

Foliebelagt melamin. Træstruktur eller ensfarvet:

04 (sort)05 (sand, struktur)06 (lys struktur)08 (sort hacienda)09 (platin hvid)10 (antrazit grå)11 (sort struktur)16 (akacie)17 (hvid struktur)18 (hvid ask)20 (valnød)25 (eg, natur)26 (hvid eg)30 (hvid højglans)31 (sort matex)32 (autentisk eg, lys)34 (wenge)

Glas: Frosted, farvet eller spejl – alle med sikkerhedsfolie eller hærdet:

70 (sort)71 (spejl)73 (satin matelac sort)74 (satin matelac, hvid)75 (mat glas)76 (diamant hvid)78 (alu grå)

Gribelister – vælg imellem Ideal – Ideal slim line.

Ideal® greb er for et mere indrammet og struktureret udtryk. Her er skydedørene også med op til fem fyldninger, indrammet af et bredere, integreret greb med firkantet profil i aluminium, som fås i enten hvid, sort eller alu.

Ideal

Slim Line® skydedøre med den slanke Slim-Line grebsprofil byder på et væld af muligheden for at personliggøre din skydedørsløsning. Der er ikke blot mulighed for op til fem fyldninger i et utal af farver, men desuden mulighed for at vælge, om den smalle aluminiumsprofil med integreret firkantet greb, skal være enten hvid, sort eller alu.

Slim line

Praktisk info

Skydedørsfronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg.

Alle skydedørsfronter består af et sæt gulv- og loftskinner som enten kan være enkelsporet på 55mm eller dobbeltsporet på 85mm profil. Skinnerne kan evt. kombineres afhængig 
af situation og antal døre.

Kontakt os og Hør mere