Skydedøre efter mål Roskilde

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Garderobeskabe på mål i Roskilde laves hos GarderobeXperten

Hos os kan du få tegnet spændende og funktionelle forslag til indretningen af dit soveværelse eller walk in garderobe, når det gælder garderobeskabe og garderobesystemer på mål. Vi tilpasser hellere end gerne vores skitser dine individuelle ønsker og behov, da den største fordel ved garderobeskabe på mål må siges at være, at du som kunde kan få det præcis, som du gerne vil have det. Der kan være flere grunde til, at du som kunde bosiddende i Roskilde vælger at bestille garderobeskabe med skydedøre på mål her hos os. Måske har du ikke kunnet finde nogen, der rent æstetisk falder i din smag, eller måske er der skråvægge eller skæve vinkler i rummet, som der skal tages hensyn til. Hvad grunden end måtte være, tager vi hellere end gerne imod dig her hos GarderobeXperten. Sammen finder vi nemt en løsning, der passer med hensyn til design, funktionalitet og ikke mindst budget.

 

Se eksempler på skydedøre efter mål her

 

Walk in garderobe med skabe og skydedøre efter mål i Roskilde

Vi leverer gerne garderobeløsninger til kunder i Roskilde og omegn. Vi har haft stor succes med at arbejde sammen med kunder, der ønsker sig en såkaldt walk in garderobe. Idéen er inspireret af amerikanernes walk in closets, hvor man har et separat rum til alt sit tøj og sine sko. Ønsker du at få lavet en walk in garderobe hjemme hos dig, kan vi sammen finde frem til en løsning med garderobeskabe og skydedøre efter mål, der vil passe rigtigt godt ind i dit hjem. Kun de bedste materialer bliver anvendt, når vore skabe og skydedøre laves efter mål på en dansk møbelfabrik. Vi tilser nøje produktionen og sørger for, at du ender op med et produkt, der lever 100 procent op til dine forventninger eller måske endda overstiger dem. Spar -40% på alle skabe og skydedøre til walk in garderober her hos GarderobeXperten.

Tilbud på garderobeskabe året rundt

En af de største fordele ved at få sine garderobeskabe og skydedøre fremstillet efter mål her hos os må foruden fleksibiliteten og det personlige design siges at være de mange gode tilbud, vi løbende kan præsentere vore kunder for. Der vil altid være gode penge at spare her hos GarderobeXperten, selvom der er tale om eksklusive garderobesystemer og de bedste løsninger inden for skabe og skydedøre i Roskilde. Vi synes, den gode kvalitet og de rimelige priser bør gå hånd i hånd med lækkert design og godt håndværk.

Kontakt os og Hør mere