Skabe efter mål

GarderobeXperten leverer skydedørslåger løsninger fra Mogensen, som er en af danmarks førende producenter!

Er du ikke til standardløsninger, og ønsker du en unik skabsløsning, så er GarderobeXperten din oplagte samarbejdspartner. Vi leverer alle slags skabe efter mål, tilpasset dine individuelle krav.

Vi præsenter dig for unikke løsninger og leverer løsningen præcis som du vil have det. GarderobeXpertens skabe efter mål, er din genvej til et nyt hjem.

GarderobeXperten – din ekspert i skabe efter mål

Hos din professionelle garderobeleverandør, er du altid i sikre hænder. Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder frem til den helt rigtige løsning for dig og din indretning. 

Vi er dine erfarne eksperter i alle typer skabe efter mål. Vi er klar til at give dig inspiration og input i forhold til at tænke nye og kreative løsninger. Snyd ikke dig selv for en fantastisk løsning, indgå en aftale og få en af vores dygtige garderobeeksperter på besøg. Du har fortjent at få den helt rette løsning.

Skabe efter mål der er lidt ud over standarden

Det er ikke alle boliger der er skabt til 100 % vinkelrette standardløsninger, ligesom ønsker og behov hele tiden bevæger sig gennem livets faser. Har du en bolig med et hjørne der har skæve vinkler, er født med ekstra loftshøjde eller en smal gang, er GarderobeXperten parat med specialdesignede skabe efter mål til fornuftige priser.

Vores løsninger tager højde for alt fra skrå vinkler til særlige ønsker. Prøv os og få mere information – kontakt os allerede i dag.

Vi kommer ud til dig med forslag til skabe efter mål

Du og din indretning er i gode hænder hos os. Vi tegner spændende indretningsforslag til dine skabe efter mål, tilpasset til netop dine mål og behov.

Her på hjemmesiden, kan du finde lidt inspiration i de forskellige indretningsforslag vi har lavet på forhånd, men vi færdigdesigner naturligvis din løsning, præcis som du vil have det. Lav en aftale, så kommer vi ud og måler op, når du har tid, lyst og mulighed.

Få mere at vide om skabe efter mål med GardeobeXperten

Vi er altid parate til at give dig mere information om vores løsninger med skabe efter mål. Du er også velkommen til at kontakte os, såfremt du har lyst til at høre mere om andre af vores kvalitetsløsninger. Kontakt os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

https://www.traditionrolex.com/34

Du er også altid velkommen i vores butiks åbningstider, her kan du se flere eksempler på vores løsninger med skabe efter mål, og opleve den gode kvalitet.

Kontakt os og Hør mere