Tilbehør

Tilbehøret er en uundværligt element i et velfungerende garderobeskab. Hos GarderobeXperten har vi et bredt udvalg, som alle tilbyder smarte løsninger til at holde orden og bevare overblikket i dit skab. Vi har både høje og lave skuffer, hvor du kan opbevare alt fra strømper og t-shirts til tørklæder og handsker.

Hvis du gerne vil opbevare flere forskellige små ting i dine skuffer, har vi også en rumdeler, der kan holde orden i sagerne. Det kan være svært at have et godt overblik over hvilke sko, man egentlig har, når de bare er stuvet sammen i bunden af skabet. Få dem alle sammen frem i lyset med et skostativ. De fås i forskellige varianter og størrelser.

Vi har desuden en masse smarte udtræk til busker og slips. Når dit tøj er hængt op på den måde, er er det lettere at have orden og overblik i garderoben. Vores tilbehør begrænser sig ikke kun til opbevaring af tøj og sko. Du kan også få installeret et strygebræt og en vasketøjskurv i dit nye garderobeskab. Du kan også gemme din støvsuger væk i garderoben med slangeholderen.

 

Der er mange muligheder, og det er helt op til dig og dine behov hvordan du vil kombinere vores store udvalg af tilbehør.

Tilbehør

 

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale