Skydelåger

Skal du have nye skydelåger, er du kommet til det helt rette sted. Her hos GarderobeXperten forhandler vi et stort udvalg af skydelåger i en høj kvalitet og til en fornuftig pris. En skydelåge er en praktisk løsning, der sparer plads og skaber muligheder i hjemmet. Men med de rette skydelåger kan det ligeledes også være den flotteste løsning. Vi forsøger altid at kombinere det praktiske med det æstetiske, og resultatet af dette er blevet nogle stilrige og funktionelle skydelåger, der falder naturligt ind i hjemmet på fineste vis. Skydelåger er både optimale til garderober, og ikke mindst skabe i gang, stue eller på børneværelset.

Vælg de bedste skydelåger til dig og dit hjem

Hos GarderobeXperten kan du selv være med til at designe dine skydelåger. Det kan være, at du allerede har gjort dig nogle tanker om indretningen? Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, når vi sammen finder frem til dine nye skydelåger. Så hvordan skal dine nye skydelåger se ud? Leder du efter et stilrent og klassisk design, eller et mere unikt og iøjefaldende design? Hvad end behovet og ønsket er, har vi nok en optimal løsning til dig. Du kan selvfølgelig også vælge at overlade ideerne til os, hvis du hellere vil være fri, og så kommer vi med et professionelt bud på, hvordan dine nye skydelåger kunne se ud.

Få gratis opmåling af dine skydelåger

Der er mange fordele, når du handler skydelåger hos GarderobeXperten. Både fordi du altid kan lave en god handel på høj kvalitet til lave priser, men også fordi vi altid går det ekstra skridt for vores kunder. Dette indebærer blandt andet, at vi tilbyder gratis opmåling, professionel rådgivning og tegning i 3D af din nye garderobe. Så skal du have nye skydelåger, kan vi varmt anbefale, at du kontakter GarderobeXperten.

Kontakt os

Ring til os på 56346111 med dine cirka mål.

Så vil vi hurtigt kunne hjælpe dig med en pris på din garderobeløsning.

 

Udfyld nedenstående formular med dine mål, og vi kontakter dig.

Læs mere om hvordan drømmen om en ny skydedørsgarderobe kan blive til virkelighed.
 

 

Gennemse filer
Begrænsningen i størrelsen for hver fil er 50.0 MB

   

  Du kan også tage dine mål med til vores butik:

  GarderobeXperten

  Theilgaards Vej 10

  4600 Køge

   

  GarderobeXperten Sjælland

  Theilgaards Vej 10
  4600 Køge
  Tlf.: 56346111
  E-mail
  CVR: 31875897

  Åbningstider

  Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

  Lørdag 10:00 - 14:00

  GarderobeXperten Jylland

  Nørremarken 13-15, Skovlund
  6823 Ansager
  Tlf.: 56346111
  Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale