Garderobe

En garderobe har mange funktioner, praktiske som æstetiske. Vi opbevarer vores tøj i garderoben, og der skal derfor være god plads, hvor for eksempel nystrøgede skjorter og kjoler kan hænges, mens sokker og lignende kan gemmes væk i skuffer. Der skal være let og funktionel adgang til dette. Men en garderobe er samtidig også noget vi skal se på hver dag, og derfor er designet ligeledes vigtigt. Ja, for mange af os er garderoben nærmest et lille frirum, hvor vi gør os klar til alt fra hverdagens udfordringer, til festlige begivenheder og hyggelige stunder. Den perfekte garderobe formår altså at kombinere praktiske funktioner med stilrigt design. Og det er netop dette, som vi kan tilbyde vores kunder.

En garderobe hvor kvalitet og design mødes

Vores opgave er at realisere dine drømme for din garderobe. Og det er skam en opgave vi tager meget seriøst! Derfor lytter vi først og fremmest altid til dine ønsker og behov, og arbejder ud fra disse. Vi tilbyder alverdens spændende garderobe løsninger med alt fra klassiske til innovative designs. Så hvad end du har af tanker om indretningen af din nye garderobe, kan vi nok finde en løsning sammen. For når det kommer til vores garderober, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Din garderobe er i de bedste hænder med vores leverandører

Hos GarderobeXperten går vi meget op i kvalitet, og derfor arbejder vi også kun sammen med markedets bedste leverandører. Vi er forhandler af Mogensen garderober, som blandt andet er kendt for de bredeste skydedøre på markedet i kvalitet af den bedste kaliber. Når du handler hos os, kan du altså være sikker på, at du er i trygge hænder, da vi arbejder med landets bedste leverandører! God fornøjelse.

Kontakt os

Ring til os på 56346111 med dine cirka mål.

Så vil vi hurtigt kunne hjælpe dig med en pris på din garderobeløsning.

 

Udfyld nedenstående formular med dine mål, og vi kontakter dig.

Læs mere om hvordan drømmen om en ny skydedørsgarderobe kan blive til virkelighed.
 

 

Gennemse filer
Begrænsningen i størrelsen for hver fil er 50.0 MB

   

  Du kan også tage dine mål med til vores butik:

  GarderobeXperten

  Theilgaards Vej 10

  4600 Køge

   

  GarderobeXperten Sjælland

  Theilgaards Vej 10
  4600 Køge
  Tlf.: 56346111
  E-mail
  CVR: 31875897

  Åbningstider

  Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

  Lørdag 10:00 - 14:00

  GarderobeXperten Jylland

  Nørremarken 13-15, Skovlund
  6823 Ansager
  Tlf.: 56346111
  Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale