Garderobe

En garderobe har mange funktioner, praktiske som æstetiske. Vi opbevarer vores tøj i garderoben, og der skal derfor være god plads, hvor for eksempel nystrøgede skjorter og kjoler kan hænges, mens sokker og lignende kan gemmes væk i skuffer. Der skal være let og funktionel adgang til dette. Men en garderobe er samtidig også noget vi skal se på hver dag, og derfor er designet ligeledes vigtigt. Ja, for mange af os er garderoben nærmest et lille frirum, hvor vi gør os klar til alt fra hverdagens udfordringer, til festlige begivenheder og hyggelige stunder. Den perfekte garderobe formår altså at kombinere praktiske funktioner med stilrigt design. Og det er netop dette, som vi kan tilbyde vores kunder.

En garderobe hvor kvalitet og design mødes

Vores opgave er at realisere dine drømme for din garderobe. Og det er skam en opgave vi tager meget seriøst! Derfor lytter vi først og fremmest altid til dine ønsker og behov, og arbejder ud fra disse. Vi tilbyder alverdens spændende garderobe løsninger med alt fra klassiske til innovative designs. Så hvad end du har af tanker om indretningen af din nye garderobe, kan vi nok finde en løsning sammen. For når det kommer til vores garderober, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Din garderobe er i de bedste hænder med vores leverandører

Hos GarderobeXperten går vi meget op i kvalitet, og derfor arbejder vi også kun sammen med markedets bedste leverandører. Vi er forhandler af Mogensen garderober, som blandt andet er kendt for de bredeste skydedøre på markedet i kvalitet af den bedste kaliber. Når du handler hos os, kan du altså være sikker på, at du er i trygge hænder, da vi arbejder med landets bedste leverandører! God fornøjelse.

 

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale