Skydedørs garderobe-skabe på mål

Find inspiration til din næste garderobe med skydedøre.

Hos GarderobeXperten er du selv med til at designe dit nye garderobeskab, så det kommer til at passe perfekt ind i dit hjem. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af forskellige materialer og farver, for eksempel et klassisk trælook, lækkert blødt læder samt frostet eller højglans glas – valget er helt op til dig og dine præferencer.

Du kan vælge mellem tre forskellige kategorier af fronter til skydedørene: Compact, Fashion eller Eksklusive skydedørsgarderober. Fronterne fra Compact-serien er fremstillet på Mogensens Fabrik. De er lavet af foliobelagt melamin og kommer i et stort udvalg af farver, og hvor du kan vælge mellem en træstruktur eller en ensfarvet front.

 

Design serier

I Fashion-serien er fronterne også fremstillet af foliobelagt melamin, men der er også et udvalg af finér og glas. Alle trævarer er FSC-certificeret, så du er sikret at træet, din garderobe er lavet af, er fældet under ordentlige forhold. I Fashion-serien kan du kan vælge mellem mere end 100 forskellige farver, som du kan kombinere som du vil. 

Herved er der mulighed for at skabe et unikt og personligt design af dit nye garderobeskab.

I Eksklusive-serien er der kræset for detaljerne på skydedørene, hvor du kan vælge mellem massiv egetræ og lædermaterialer.